Ndërlidhjet

Ylber Hysa, koordinator për strategjinë për veriunYlber Hysa është emëruar nga Qeveria e Kosovës koordinator për zbatimin e strategjisë për veriun e vendit.

Hysa do të bashkrendojë të gjitha aktivitetet qeveritare si dhe koordinimin me institucionet e rëndësishme ndërkombëtare për zbatimin e strategjisë.

Strategjia Gjithpërfshirëse për Veriun e Kosovës synon vendosjen e pjesës veriore në administrimin e Prishtinës zyrtare.
XS
SM
MD
LG