Ndërlidhjet

Republikanët kundër reformës shëndetësore


Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Barak Obama, ka zhvilluar një takim televiziv 7 - orësh me ligjvënësit kryesor amerikan në temën e reformës shëndetësore. Obama ka thënë se qasja e tij ndaj reformës është “absolutisht kritike” për rimëkëmbje të qëndrueshme ekonomike, por republikanët kanë kërkuar nga ai që të heqë dorë nga planet e tashme dhe të nisë një plan të reduktuar.
Reforma e propozuar shëndetësore zgjeron mbulimin e kujdesit mjekësor edhe për 30 milionë amerikanë të tjerë.
XS
SM
MD
LG