Ndërlidhjet

2010, viti më i komplikuar për KinënViti 2010 do të jetë “viti më i komplikuar” për ekonominë kineze, deklaroi kryeministri Ven Xhiabao.

Kina përballet me problemet e inflacionit, rritjes së ndjeshme të çmimit të pasurive dhe ruajtjes së ritmit të rritjes së shpejtë.

Ven theksoi se paketa e ndihmës nga qeveria gjatë vitit të kaluar dha rezultate dhe vendi po sheh një rimëkëmbje të mirë nga kriza.
XS
SM
MD
LG