Ndërlidhjet

Indi: Fillon regjistrimi më i madh i popullsisë në botëIndia ka filluar sot regjistrimin e popullsisë, proces në të cilin janë të përfshirë 2.5 milionë punonjës. India ka një popullsi më të madhe se 1 miliardë banorë.
Regjistrimi do të zgjasë 11 muaj dhe bëhet çdo 10 vjetë.

Këtë vit do të grumbullohen për herë të parë edhe të dhënat biometrike të çdo qytetari mbi 15 vjeç.
XS
SM
MD
LG