Ndërlidhjet

File: E ardhme evropiane për gjithë rajonin“Integrimi në Bashkimin Evropian dhe Kosova janë dy çështje të ndara, por problemet dypalëshe duhet të zgjidhen paralelisht me hapat drejt anëtarësimit”, deklaroi Shtefan File.

“Dëshirojmë të përfshijmë gjithë Ballkanin Perëndimor dhe po i ofrojmë të ardhme evropiane tërë rajonit”, tha File.

Eurokomisioneri për zgjerimin i bëri komentet në një intervistë për mediat serbe.
XS
SM
MD
LG