Ndërlidhjet

Madona ndihmon MalavinKëngëtarja e popit, Madona është rikthyer në Malavi, vendi ku ka birësuar dy fëmijë.

Qëllimi i vizitës është të mbikqyr projektet humanitare të nisura atje, përfshi ndërtimin e një shkolle për vajza dhe të një fushate për arsimim.
XS
SM
MD
LG