Ndërlidhjet

Renault, Nissan, Daimler, për makina ekonomikeKompanitë e prodhimit të makinave, Renault dhe Nissan kanë nënshkruar marrëveshje me kompaninë gjermane Daimler.

Në themel të paktit është rritja llojshmërisë së automjeteve të vogla, që nuk harxhojnë shumë.
XS
SM
MD
LG