Ndërlidhjet

KQZ: Proces i rregullt zgjedhor në Istog


Komisioni Qendrore Zgjedhor ka bërë të ditur se dalja e qytetarëve të Istogut në vendvotime deri në orën 15:30 ka qenë 27.63 për qind.
“Procesi zgjedhor në komunën e Istogut përgjithësisht po shkon në rregull, ka pasur vetëm një incident që nuk ka ndikuar në procesin zgjedhor”, ka deklaruar Florian Dushi, kryesues i përkohshëm i KQZ-së.
Më herët ishte bërë e ditur se në Banjë kishte ndodhur një incident dhe se policia kishte arrestuar 8 veta.
XS
SM
MD
LG