Ndërlidhjet

Ren: Greqia do t'i kthejë borxhetKomisioneri për Ekonomi i Bashkimit Evropian, Oli Ren, deklaroi se Greqia nuk do t'a shmangë kthimin e borxheve të mëdha.

"Mosplotësimi i obligimeve të pagesave nuk vjen parasysh. Greqia nuk do të jetë jolikuide", u tha Ren gazetarëve në Bruksel.,

Ren gjithashtu paralajmëroi për mundësinë e deflacionit në eurozonën, respektivisht rënien e çmimeve, nëse Greqia dhe vendet tjera që kanë borxhe nuk i ulin pagat dhe nuk zbatojnë masa të rrepta për rritjen ekonomike.
XS
SM
MD
LG