Ndërlidhjet

Greqia kërkon bisedime të reja për krizënGreqia ka kërkuar bisedime shtesë për planin financiar të shpëtimit me vendet e eurozonës dhe me Fondin Monetar Ndërkombëtar.

Kërkesa i është dërguar ministrave të financave të vendeve të eurozonës dhe kreut të FMN-së, Domenik Shtraus Khan.

Athina ka theksuar se nuk do të kërkojë aktivizimin e krediva që janë të pezulluara.
XS
SM
MD
LG