Ndërlidhjet

SHBA: Banka Amerikane shënon fitim


Banka Amerikane, që është institucioni më i madh financiar në Shtetet e Bashkuara, tha se ka shënuar fitim prej 3.2 miliardë dollarësh, në tremujoroin e parë të këtij viti, pasi të ardhurat e mëdha tregtare e ndihmuan bankën t’i ndalë humbjet e vazhdueshme në kreditë e konsumatorëve.

Rezultatet e kësaj banke, që u publikuan sot, i kanë kaluar pritjet dhe merren si dëshmi e mëtejshme se sistemi bankar dhe ekonomia po shënojnë ripërtritje.
XS
SM
MD
LG