Ndërlidhjet

BE: S'bëhet kompromis me sigurinë e udhëtarëve


Bashkimi Evropian tha se blloku nuk mund të bëjë kompromis me sigurinë e udhëtarëve në kohën kur kriza e trafikut ajror është përkeqësuar për shkak të hirit vullkanik.

Komisioneri i Transportit i BE-së, Siim Kallas tha se vendimet duhen marrë mbi provat e sigurta.

“Nuk mund të ketë kurrfarë kompromisi mbi sigurinë. Puna duhet të bazohet në prova shkencore, dhe ne duhet t’i përshpejtojmë zgjidhjet evropiane nëse duam të gjejmë ndonjë zgjidhje për të shkuar përpara”, tha Kallas.
XS
SM
MD
LG