Ndërlidhjet

Shkup: Mbi 30 të arrestuar për korrupcion


Ministria e Punëve të Brendshme e Maqedonisë ka arrestuar më shumë se 30 persona dhe ka bastisur 15 objekte, ndërsa operacioni i quajtur 'Metastaza' ende po vazhdon.

Zëdhënësi i ministrisë, Ivo Kotevski tha se të dyshuarit, për kompensim prej të paktën 1.500 euro u kanë mundësuar personave të interesuar që të përfitojnë të drejtën për pension invalidor.

XS
SM
MD
LG