Ndërlidhjet

Putin: Rusia shmangu efektet e këqija të krizësKryeministri rus Vladimir Putin tha se megjithëse situata aktuale ekonomike është larg nga përmirësimi, Rusia ia ka dalë të shmangë efektet më të këqija të krizës globale.

Në një fjalim në parlament, Putin tha se Rusia duhet të zhvillojë "politikë të përgjegjshme financiare dhe ekonomike" për të shmangur rrezikun nga humbja e pavarësisë ndërkombëtare, duke kërkuar hua nga Fondi Monetar Ndërkombëtar.
XS
SM
MD
LG