Ndërlidhjet

Uashington: Takohen krerët e financave të G20-ësMinistrat e financave dhe krerët e bankave qëndrore të 20 ekonomive më të mëdha dhe atyre në zhvillim takohen sot në Uashington.

Në qendër të takimit janë masat që duhen marrë për ta mbajtur në këmbë ekonominë globale.

Ndonëse rimëkëmbja nga kriza financiare ka qenë më e shpejtë se sa pritej, FMN-ja ka tërhequr vërejtjen për gjetjen e një baraspeshe mes vendeve të pasura dhe atyre në zhvillim.
XS
SM
MD
LG