Ndërlidhjet

SHBA: Greqia të bëjë reforma të thellaSekretari amerikan i Thesarit, Timothi Gaithner, ka kërkuar nga ministri i Financave të Greqisë të zbatojë sa më shpejt reformat financiare për të përballuar krizën buxhetore në të cilën ndodhet.

Defiçiti buxhetor i Greqisë arrin në 13% dhe po rrezikon gjithë ekonomitë e eurozonës.
XS
SM
MD
LG