Ndërlidhjet

Gjermania: Greqia të shtrëngojë kursimet


Ministri gjerman i Financave Volfgang Sheble tha se Greqia duhet të bjerë dakort për vendosjen e masave shtrënguese të kursimit para se të marrë ndonjë ndihmë financiare nga BE.
Ai tha për gazetën gjermane “Bild”, se dështimi për ta bërë këtë, vë në rrezik ndihmën dhe mbështetjen.
Qeveria në Athinë tashmë ka një program shtrëngues kursimesh, por huadhënësit kërkojnë më shumë rreptësi.
XS
SM
MD
LG