Ndërlidhjet

Zbulohet teatri Balshoi i rinovuarSot u zbulua pamja e rinovuar e teatrit të famshëm të Moskës, Balshoi. Mes ndryshimeve të bëra ishte dhe heqja e draprit dhe çekanit dhe zëvëndësimi i tyre me simbolet e reja të shtetit rus.

Teatri legjendar për shfaqjet e tij teatrore dhe të baletit u mbull për rinovim të plotë në vitin 2005.
XS
SM
MD
LG