Ndërlidhjet

Prishtinë: Qeveria miraton projektligjin e punësQeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ka miratuar projektligjin e punës, i cili rregullon krijimin e marrëdhënies së punës në mes punëdhënësit dhe punëmarrësit, krijimin e kushteve dhe të standardeve të punës, mbrojtjen e të drejtave ekonomike, profesionale, sociale si dhe çështje të tjera të rëndësishme në vendin e punës.

Projektligji i punës pritet që të kaloje së shpejti për miratim në Kuvendin e Kosovës.
XS
SM
MD
LG