Ndërlidhjet

Sulm ndaj transmetuesit të IPKO-sPolicia e Kosovës njofton se gjatë ditës së sotme “në fshatin “Brankovo Brdo” në Gazivodë të Zubin Potokut ka ndodhur një shpërthim ndaj transmetuesit/antenës së kompanisë së telefonisë mobile IPKO”.

Sulmi besohet së është bërë me raketahedhës.

Rasti i fundit i asgjësimit dhe dëmtimit të instalimeve publike dhe shkaktimit të rrezikut të përgjithshëm, shënon rastin e pestë të kësaj natyre kriminale, njofton policia.
XS
SM
MD
LG