Ndërlidhjet

Kushner: Plani për ndihmë Greqisë nuk garanton shumë


Shefi i diplomacisë franceze, Bernar Kushner, ka vlerësuar se plani për ndihmë për Greqinë “nuk garanton shumë” kur bëhet fjalë për rrezikun e kalimit të krizës financiare në vendet tjera, por ka apeluar që mos të bihet pre e “evropesimizmit”.
“Asgjë nuk mund të jetë e garantuar”, ka thënë Kushner për mediat franceze duke aluduar në rrezikun e kalimit të krizës financiare në Portugali dhe Spanjë.
XS
SM
MD
LG