Ndërlidhjet

Dell: Të gjithë të respektojnë ligjin“Shtetet e Bashkuara mbështesin sundimin e ligjit. Të gjithë në Kosovë kanë të drejta të barabarta, të drejta të njëjta para ligjit dhe ne sigurisht dëshirojmë të shohim forcimin dhe zhvillimin e sundimit të ligjit. Dhe po ashtu shpresojmë që të dyja institucionet, qofshin ato kosovare dhe ato ndërkombëtare ta respektojnë këtë. EULEX-i duhet të veprojë në bazë të sundimit të ligjit dhe se ata duhet të përcjellin procedurat dhe t’i zbatojnë ato”, ka thënë ambasadori amerikan Kristofer Dell.

Dell i bëri këto komente pas takimit njohës me ministrin e Integrimit, Besim Beqaj
XS
SM
MD
LG