Ndërlidhjet

WP nxjerr në shitje “Newsweek”“Washington Post” njoftoi se do të nxjerrë për shitje revistën “Newsweek”.

Revista, e themeluar në vitet ’30 të shekullit të XX-të, është një emër i rëndësishëm në mediat botërore. Së fundi revista ka shënuar humbje financiare. Të ardhurat nga reklamat për revistën “Newsweek” kanë rënë me 37% dhe pritet që rënia të vazhdojë.

Vendimi për shitjen e “Newsweek” është pjesë e politikave të “Washington Post” për të ulur shpenzimet.
XS
SM
MD
LG