Ndërlidhjet

Gjermania i thotë po ndihmës për GreqinëDhoma e ulët e Parlamentit gjerman, të premten, ka miratuar ligjin që i lejon Gjermanisë të kontribuojë me 22.4 miliardë euro në paketën e ndihmës për Greqinë.

Plani 3 vjeçar prej 110 miliardë eurosh, që ka mbështetjen e FMN-së dhe të Bashkimit Evropian, synon t’i mundësojë Greqisë tejkalimin e situatës me defiçitin buxhetor.
XS
SM
MD
LG