Ndërlidhjet

Bie ndjeshëm bursa evropianeTregjet financiare evropiane, të premten, kanë shënuar një rënie më të madhe se 4%. Edhe vlera e aksioneve në bursën amerikane pësoi ulje.

Rënia në tregjet financiare është rezultat i krizës greke dhe drojës se ajo mund të përhapet dhe në ekonomi të tjera evropiane.
XS
SM
MD
LG