Ndërlidhjet

Gjiri i Meksikës: Beteja me naftën vazhdonNjë strukturë katër katëshe do të vendoset mbi vendin ku del nafta në Gjirin e Meksikës, për ta ndaluar rrjedhjen e naftës, e cila mund të jetë katastrofike për brigjet amerikane.

Robotët nënujorë po manovrojnë që kutia e ndërtuar nga betoni dhe çeliku me madhësi 60 metra të vendoset në thellësi prej 1.5 km nën sipërfaqen e ujit, në përpjekje për të kanalizuar naftën në një tanker.
XS
SM
MD
LG