Ndërlidhjet

Bogdanoviq: Do zgjidhet çështja e lidhjeve telefonikeMinistri për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Goran Bogdanoviq, deklaroi se problemi i funksionimit të lidhjeve telefonike në Kosovë së shpejti do të zgjidhet plotësisht.

Tre javë më parë, autoritetet e Kosovës i çmontuan transmetuesit dhe pajisjet e rrjetit të telefonisë mobile të Serbisë në Kosovë.


XS
SM
MD
LG