Ndërlidhjet

Euroja bie sërishVlera e euros ka rënë sërish në tregjet financiare aziatike mëngjesin e sotëm. Euroja njohu rritje gjatë ditës së djeshme, si rezultat i paketës evropiane të ndihmës në vlerë prej 1 trilionë dollarë.

Vlerësimet negative për ekonomitë e eurozonës janë arsyeja e rënies së sotme. Agjencia Moody, që vlerëson aftësinë dhe besueshmërinë e qeverive në kthimin e borxheve, tha se ka mundësi që Portugalia të barazohet me Greqinë në pamundësinë e kthimit të borxheve.
XS
SM
MD
LG