Ndërlidhjet

Vazhdon katastrofa ekologjike në Gjirin e MeksikësKatastrofa e naftës në Gjirin e Meksikës ka hyrë në javën e tretë, kurse zyrtarët vazhdojnë të thonë se ende kanë një zgjidhje për të ndalur rrjeshjen e nafëts 1.500 metra nën sipërfaqen e ujit.

AP raporton se të paktën 15 milionë litra naftë kanë rrjedhur në Gji nga burimi i dëmtuar pas 20 prillit kur shpërtheu platforma e naftës, e cila i kërcënohet mjedisit dhe brigjeve amerikane.
XS
SM
MD
LG