Ndërlidhjet

Papa kritikon martesat brenda të njëjtit seksPapa Benedikti i XVI-të ka kritkuar martesat brenda të njëjtit seks dhe abortin si “kërcënime të pandershme dhe të rrezikshme ndaj të mirës së përgjithshme”. Komentet e Papës u bënë gjatë meshës së mbajtur në tempullin e Fatimas në Portugali.

Portugalia po përgatiet të pranojë me ligj martesat mes sekseve të njëjta.
XS
SM
MD
LG