Ndërlidhjet

NATO del me strategji të reNATO duhet ta fitojë luftën në Afganistan, t'i zgjërojë lidhjet me Rusinë, t'ia dalë mbanë me kërcënimet nga raketat e Iranit dhe të garantojë sigurinë e 28 anëtarëve të vet.

Kjo thuhet në rekomandimet mbi strategjinë e ardhshme të aleancës të 12 ekspertëve, të kryesuar nga ish seklretarja amerikane e shtetit, Medlin Ollbrajt.

Sekretari i përgjithshëm i NATO-s, Anders Fog Rasmusen tha se rekomandimet e bëra publike sot i identifikojnë sfidat më urgjente që përballet aleanca, dhe përmbajnë propozime për ndryshime.
XS
SM
MD
LG