Ndërlidhjet

Pakistani bllokoi faqen "YouTube"Pakistani e ka bllokuar qasjen në faqen e internetit “YouTube” në përpjekje për të penguar përmbajtjet “kontestuese”.

Hapi u ndërmorr një ditë pasi Pakistani e bllokoi rrjetin “Facebook”, pas ftesës së një shfrytëzuesi privat, i cili u kishte kërkuar njerëzve që të dërgonin karikatura të Profetit Muhamed.

Islami e ndalon dhe e cilëson si blasfemi paraqitjen vizuale të profetit Muhamed.
XS
SM
MD
LG