Ndërlidhjet

Hagë: Dojll dëshmon në gjyqin e KaraxhiqitKoleneli në pension, Kolm Dojll do të dëshmojë sot në gjyqin ndaj Radovan Karaxhiqit në Gjykatën e Hagës.

Dojll ka qenë drejtuesi i misionit mbikqyrës të BE-së në Bosnjë dhe i dërgur i posaçëm i Lordit Kerrington. Në këto pozicion Dojll është takuar me Karaxhiqin së paku 20 herë.

Radovan Karaxhiqi përballet me 11 akuza, mes të cilave dhe ato për gjenocid e krime kundër njerëzimit.
XS
SM
MD
LG