Ndërlidhjet

Mbahen zgjedhjet lokale në Mal të ZiQytetarët e Podgoricës dhe 13 komunave në Mal të Zi sot votojnë në zgjedhjet lokale për kryetarë të komunave dhe anëtarët e këshillave komunalë.

Vendvotimet do të jenë të hapura deri në orën 21.00, kurse më së shumti votues, 135 mijë, janë regjistruar në kryeqytet.

Për dallim nga të gjitha zgjedhjet e mëparshme shumëpartiake në Mal të Zi, zgjedhjet e sotme lokale nuk do t'i ndjekin vëzhgues vendorë dhe ndërkombëtarë.
XS
SM
MD
LG