Ndërlidhjet

Mbretëresha Elizabetë, sot para parlamentitMbretëresha Elizabetë lexon sot para parlamentit atë që njihet si fjalimi i mbretëreshës dhe ku përcaktohet agjenda e qeverisë për vitin në vijim. Qeveria e re britanike do të hartojë agjendën e vetë legjislative, duke pasur parasysh kufizimet e shumta buxhetore.

Ulja e defiçitit buxhetor është një nga përparësitë e qeverisë Kamerun.
XS
SM
MD
LG