Ndërlidhjet

BB: Hua 1 miliardë $ KazakistanitBanka Botërore ka miratuar hua prej 1 miliardë dollarë mbështetje për Kazakistanin, për ta ndihmuar qeverinë që ta zbatojë programin ekonomik.

Moto Konishi, drejtori rajonal i Bankës Botërore për Azinë Qendrore, tha se miratim i i fondeve, i quajtur “Huaja e Politikës Zhvillimore”, e pasqyrojnë besimin e bankës në drejtim të reformave politike dhe ekonomike të qeverisë së Kazakistanit.
XS
SM
MD
LG