Ndërlidhjet

Ivanoviq: EULEX-i nuk mund t'i ndalojë vizitatSekretari shtetëror në ministrinë e Serbisë për Kosovës, Oloiver Ivanoviq, tha se EULEX-i nuk ka mandat të ndalojë vizitat e paparalajmëruara të zyrtarëve serbë në Kosovë.

EULEX-i "duhet të luftojë kundër terrorizmit dhe krimit të organizuar, dhe në këtë kuadër të jetë më aktiv", ka thënë ai.

"Zyrtarët serbë mund të vijnë në Kosovë, dhe këtë nuk e ndalon asnjë nen i ligjeve kosovare", ka shtuar Ivanoviq.
XS
SM
MD
LG