Ndërlidhjet

Kosovë: Sejdiu e falënderoi Zanierin për rolin e UNMIK-it


Presidenti i Kosovës, Fatmir Sejdiu, e ka falënderuar shefin e Misionit të Kombeve të Bashkuara në Kosovë, Lamberto Zanier, për rolin e këtij misioni dhe ka vlerësuar se investimi ndërkombëtar në Kosovë ishte storie e suksesshme. Por, ai theksoi se është koha që UNMIK-u ta përmbyllë gradualisht misionin e tij në Kosovë.

Këto komente Fatmir Sejdiu i bëri gjatë një takimi me zotin Zaneir në Prishtinë, njoftoi presidenca.
XS
SM
MD
LG