Ndërlidhjet

Obama: Ndalja e rrjedhjes së naftës, prioriteti më i lartë


Kompania British Petrolium (BP) ka pranuar dështimin në përpjekjet për të ndalur rrjedhjen e naftës në Gjirin e Meksikës.

Zyrtarë të BP-së kanë thënë se në marrëvshje me përfaqësuesit e Qeverisë amerikane është vendosur të fillohet “operacioni tjetër i madh dhe i ndërlikuar”, që do të ketë për synim ndaljen e rrjedhjes së naftës.

Presidenti amerikan, Barak Obama, ka deklaruar se ndalimi i rrjedhjes së naftës është prioriteti i tij më i lartë.
XS
SM
MD
LG