Ndërlidhjet

Athinë: Grevë e mediave dhe e transportit publik


Gazetarët grekë dhe punëtorët e transportit publik, sot po mbajnë protestë 24 orëshe kundër planit për kursim të qeverisë, sipas të cilit ulen pensionet dhe rrogat e shërbyesve civilë.

Në radio dhe televizionin grek nuk do të ketë program, ndërsa në Athinë nuk do të funksionoj transporti publik.

Plani i kursimit i qeverisë synon nxjerrjen e Greqisë nga kriza e borxheve.
XS
SM
MD
LG