Ndërlidhjet

Riker: Zgjidhje e shpejtë për emrinAmbasadori amerikan në Maqedoni, Filip Riker, edhe një herë e ka ripërsëritur qëndrimin se Shtetet e Bashkuara shpresojnë për një zgjidhje të shpejtë të kontestit ndërmjet Maqedonisë dhe Greqisë.

Riker tha se konsideron se zgjidhja është e mundshme, dhe ka porositur që të mos krijohet diçka më tepër se sa problemi aktual që ekziston.

Megjithate, Riker ka shtuar se zgjidhja e kontestit varet vetëm nga Maqedonia dhe Greqia.
XS
SM
MD
LG