Ndërlidhjet

Ndihmës Sekretari i Shtetit, D. Xhohnson viziton KosovënNdihmës Sekretari i Shtetit për Çështjet e Zbatimit të Ligjit për Narkotikë në nivel Ndërkombëtar, David T. Xhohnson, sot viziton Kosovën.

Agjenda e zyrtarit amerikan përfshin takimet me zëvendëskryeministrin e Kosovës, ministrin e Punëve të Brendshme dhe ministrin e Drejtësisë.
XS
SM
MD
LG