Ndërlidhjet

Takim i Grupit Ndërkombëtar DrejtuesDelegatët e Grupit Ndërkombëtar Drejtues në nivel të kryeqyteteve do të marrin pjesë në takimin e sotëm në Prishtinë.

Delegatët gjithashtu do të vizitojnë komunën e re të Graçanicës, dhe do të takohen me udhëheqësit më të lartë të Kosovës.
XS
SM
MD
LG