Ndërlidhjet

Privatizohet 75 % e PTK-sëQeveria e Kosovës vendosi që të privatizojë 75 % e aseteve të Postë-Telekomunikacionit të Kosovës do të shiten, ndërkaq 25 % e aksioneve do të mbeten në pronësi të qeverisë.

Kryeministri Hashim Thaçi tha se Qeveria është e vendosur për krijimin e konkurrencës dhe tregut të lirë.

Rekomandimi për tenderimin e 75 % të aksioneve të PTK-së, ka ardhur nga Komisioni Ndërministror.
XS
SM
MD
LG