Ndërlidhjet

Prishtinë: Protestë kundër ndalesës së ferexhesëDisa mijëra qytetarë kanë protestuar në Prishtinë, përpara Qeverisë së Kosovës, në kundërshtim me udhëzimin administrativ të Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, me të cilin ndalohet bartja e uniformave fetare në institucionet e shkollimit.

Protestën e sotme e kanë organizuar disa organizata joqeveritare, të cilat këtë udhëzim administrativ e kanë cilësuar si shkelje të të drejtave të njeriut.
XS
SM
MD
LG