Ndërlidhjet

KB: Abuzime të mëdha me drogë në AfganistanNjë studim i Kombeve të Bashkuara, që u bë publik sot, ka gjetur se numri i përdoruesve të opiumit dhe heroinës në Afganistan është rritur për 75 % në pesë vitet e fundit, ndërkohë që numri i përgjithshëm i përdoruesve ilegalë të drogave ka arritur një milion.

Më shumë se gjysma e opiumit, nga i cili derivohet heroini, kultivohet në provincën jugore Helmand, ku kryengritësit talibanë janë më aktivë.
XS
SM
MD
LG