Ndërlidhjet

Londër: Shkurtime të mëdha në buxhetin e riMinistri i Financave i Britanisë, Xhorxh Osborn, i ka shpallur shkurtimet më të mëdha të shpenzimeve publike në disa dekada dhe rritjen e re të taksave për të zvogluar deficitin buxhetor.

Osborn tha se shpenzimet e qeverisë do të zvoglohen rreth 25 % gjatë katër viteve të ardhshme.
XS
SM
MD
LG