Ndërlidhjet

FMN: Kina dhe India janë motorë të ekonomisë globaleKina dhe India janë bërë motorë të ekonomisë botërore, vlerësoi Fondi Monetar Ndërkombëtar në analizën më të fundit, ku parashihet që bruto prodhimi shoqëror i tyre në pesë vitet e ardhshme të rritet për 50 %.

Në raport thuhet se deri në vitin 2030, bruto prodhimi shoqëror i përbashkët i dy vendeve do ta tejkalojë prodhimin e përbashkët të shtatë vendeve më të industrializuara të botës.
XS
SM
MD
LG