Ndërlidhjet

Piktura e Pikasos shitet për 34.7 milionë sterlina


Piktura e Pikasos nga “periudha blu” është shitur për 34.7 milionë sterlina në ankandin Christie's në Londër.

Pritej që piktura e vitit 1903, “Portreti i Angels Fernandez de Sotos”, të arrijë vlerën prej 30-40 milionë sterlinash.

Nga shitja e kësaj pikture do të përfitojë Fondacioni Andrew Lloyd Webber, një fondacion bamirës që promovon artin, kulturën dhe trashëgiminë.
XS
SM
MD
LG