Ndërlidhjet

Greva do paralizojë GreqinëMbi 3 milionë punonjës të sektorit publik dhe privat pritet të përfshihen në grevën 24 orëshe të paralajmëruar për nesër. Besohet se greva e përgjithshme do të paralizojë qeverinë qëndrore, pushtetin lokal, spitalet, gjykatat, bankat dhe sektorët e tjerë të ekonomisë.

Greva mbahet në shenjë kundërshtimi me masat e qeverisë për të dalë nga kriza. Masat parashohin ngrirjen e rrogave e pensioneve, heqjen e një numër përfitimesh ekonomike dhe shkurtime të tjera buxhetore.
XS
SM
MD
LG